Hopp til sideinnhold

Deep Ocean

DeepOcean er en integrert leverandør av sikre og innovative høykvalitetstjenester for subsea-markedet. Selskapet ble etablert i Haugesund i 1999, utgjør en stor del av regionens subsea miljø og har fortsatt hoveddelen av sin operasjonelle aktivitet i Norge. Selskapet er en ledende subsea-entreprenør i Nordsjøen, og har ti kontorer i Norge, Storbritannia, Nederland, Brasil, Mexico og Singapore.

Selskapet har omfattende erfaring, og tilbyr en bredt spekter av subseatjenester inkludert (a) Inspeksjon, vedlikehold, reparasjon og utskiftning (IMR2), (b) Survey og havbunnskartlegging, (c) Subsea installasjon, (d) Sjøbunnsintervensjon, og (e) Fjerning.

DeepOceans sterke tjenestespekter, kombinert med egen flåte av 17 eide og chartrede fartøy og en stor park av spesialutstyr bestående av 36 ROVer, 2 AUVer, 16 trenchere og 3 modulhåndteringssystemer (MHS), 1 geoteknisk borerigg og flere mudre- og gravesystemer gir selskapet mulighet til å tilby kostnadseffektive undervannstjenester med skreddersydde løsninger for å møte kundens behov.

Sist oppdatert: 1. november, 2019

Kontaktinfo

Telefon
(+47) 52 70 04 00
Besøksadresse
Karmsundgt 74
Kontaktperson
Bjørn Staalesen
Epost
bstaalesen@deepoceangroup.com
URL
http://www.deepoceangroup.com