Hopp til sideinnhold

Port of the Year WINNER: Port of Haugesund (Karmsund Port Authority)

Port of the Year WINNER: Port of Haugesund (Karmsund Port Authority), Norway.

📍Seatrade Cruise Awards Hamburg, Havnedirektør Tore Gautesen og Reiselivssjef og cruiseansvarlig Vigleik Dueland mottok den anerkjente prisen for “Port of the Year”. 

Seatrade Cruise Awards har siden 2007 vært plattform for å vise frem det beste fra det globale cruisesamfunnet, og er kjent som den høyst hengende utmerkelsen i cruisebransjen. Dette er en pris som tildeles den som har gjort betydelige forbedringer av sine driftsfasiliteter og cruiseturismeinfrastruktur de siste tolv månedene.

«Det er med ydmykhet og stolthet vi tar imot denne prisen, dette er en anerkjennelse av hva Haugesund Cruise Port har fått til. Vi vil benytte anledningen til å takke hele teamet, partnere, eiere og ikke minst lokalsamfunnet. Vi vil også rette en stor takk til Seatrade Cruise Awards komiteen og til cruiserederiene som velger Haugesund som deres destinasjon. Denne prisen deler vi med dere alle, og vi gleder oss stort til fortsettelsen».

– Havnedirektør Tore Gautesen

«Dette er en pris til hele regionen, det er en stor ære å bli nominert, og at vi til slutt stakk av med prisen viser at alt arbeidet som er lagt ned for å gjøre vår region til en suksessfull og bærekraftig cruisedestinasjon har lyktes. Vi er en av kun 14 havner i Europa som kan levere landstrøm til cruise, og med 139 anløp booket for 2024 skal vi jobbe videre med å leve opp til tittelen Port of the Year også i årene som kommer».- Cruisekoordinator i Karmsund Havn, Rasmus Tveit.

Avbildet: Group Business Development Director (Ocean Technologies Group) Joost Van Ree, Reiselivssjef og cruiseansvarlig Vigleik Dueland,  Havnedirektør Tore Gautesen, Area Vice President (Global Cruise Sales, Oracle) Ingo Soerensen, Group Director (Seatrade Cruise) Mary Bond.
Sist oppdatert: 10. oktober, 2023