Hopp til sideinnhold

Port of the Year WINNER: Port of Haugesund (Karmsund Port Authority)

Port of the Year WINNER: Port of Haugesund (Karmsund Port Authority), Norway.

ūüďćSeatrade Cruise Awards Hamburg, Havnedirekt√łr Tore Gautesen og Reiselivssjef og cruiseansvarlig Vigleik Dueland mottok den anerkjente prisen for ‚ÄúPort of the Year‚ÄĚ.¬†

Seatrade Cruise Awards har siden 2007 v√¶rt plattform for √• vise frem det beste fra det globale cruisesamfunnet, og er kjent som den h√łyst hengende utmerkelsen i cruisebransjen. Dette er en pris som tildeles den som har gjort betydelige forbedringer av sine driftsfasiliteter og cruiseturismeinfrastruktur de siste tolv m√•nedene.

¬ęDet er med ydmykhet og stolthet vi tar imot denne prisen, dette er en anerkjennelse av hva Haugesund Cruise Port har f√•tt til. Vi vil benytte anledningen til √• takke hele teamet, partnere, eiere og ikke minst lokalsamfunnet. Vi vil ogs√• rette en stor takk til Seatrade Cruise Awards komiteen og til cruiserederiene som velger Haugesund som deres destinasjon. Denne prisen deler vi med dere alle, og vi gleder oss stort til fortsettelsen¬Ľ.

– Havnedirekt√łr Tore Gautesen

¬ęDette er en pris til hele regionen, det er en stor √¶re √• bli nominert, og at vi til slutt stakk av med prisen viser at alt arbeidet som er lagt ned for √• gj√łre v√•r region til en suksessfull og b√¶rekraftig cruisedestinasjon har lyktes. Vi er en av kun 14 havner i Europa som kan levere landstr√łm til cruise, og med 139 anl√łp booket for 2024 skal vi jobbe videre med √• leve opp til tittelen Port of the Year ogs√• i √•rene som kommer¬Ľ.- Cruisekoordinator i Karmsund Havn, Rasmus Tveit.

Avbildet: Group Business Development Director (Ocean Technologies Group)¬†Joost Van Ree, Reiselivssjef og¬†cruiseansvarlig¬†Vigleik Dueland,¬† Havnedirekt√łr¬†Tore Gautesen, Area Vice President (Global¬†Cruise¬†Sales, Oracle)¬†Ingo Soerensen, Group Director (Seatrade¬†Cruise)¬†Mary Bond.
Sist oppdatert: 10. oktober, 2023