Hopp til sideinnhold

Ønsker du å jobbe i en av landets største cruisehavner?

Karmsund Havn forvalter et av landets største og mest trafikkerte havneområder, og samarbeider tett med regionens tyngste aktører innenfor all maritim virksomhet. Selskapet forvalter eiendoms- og infrastrukturverdier for over 3 milliarder NOK, og har hovedkontor på Garpeskjær i Haugesund. Nå har vi ledig en stilling som maritim inspektør/cruisekoordinator.

Som maritim inspektør/cruisekoordinator vil du samarbeide tett med mange spennende og sentrale aktører i cruisenæringen, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Du vil i denne stillingen følge cruiseanløpene tett, både før, under og etter selve anløpet. Vi ser etter en lagspiller og samtidig en person som evner å ta selvstendig ansvar for egne arbeidsoppgaver. Stillingen inngår i maritim avdeling.   

Arbeidsoppgaver

 • Følge opp henvendelser og bookinger
 • Koordinere aktiviteter og logistikk under anløp
 • Koordinere og fakturere tjenesteleveranser og anløp
 • Ha løpende dialog med rederier, agenter, destinasjonsselskap mv.
 • Delta på møter, messer og i andre relevante fora
 • Bistå med andre relevante oppgaver i organisasjonen 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning, fortrinnsvis innen nautiske fag
 • Relevant bakgrunn, gjerne med erfaring fra passasjerhåndtering
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Gode datakunnskaper og med bred erfaring fra Office365  
 • Handlingsorientert og med evne til å arbeide systematisk i en hektisk hverdag
 • Relasjonsbygger og med evne til å arbeide både selvstendig og i team 

Vi tilbyr en spennende og sentral stilling i et solid selskap i vekst. Stillingen vil være en viktig bidragsyter til at Karmsund Havn når sin målsetting om å være en av de viktigste havnene i Nordsjøen. Arbeidsoppgavene er interessante og utfordrende, og kollegaene er engasjerte. Arbeidsmiljøet er godt, og organisasjonen har en uformell tone preget av mye latter og godt humør. Lønn etter avtale, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Noe reiseaktivitet må påregnes.

Karmsund Havn er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med HR- og kommunikasjonsdirektør Camilla Remøy Gudmundson på tlf. 407 68 645 eller maritim direktør Geirmund Eikje på tlf. 916 74 098.

Søknadsfrist 12.02.2023

SØK HER

Sist oppdatert: 27. januar, 2023

Camilla Remøy Gudmundson

Stilling: HR- og kommunikasjonsdirektør

Geirmund Eikje

Stilling: Direktør drift og operasjon