Hopp til sideinnhold

DRIFTSSJEF – BYGG OG ANLEGG

Karmsund Havn har hatt solid vekst innen sine forretningsområder de siste årene. Selskapet har ambisjon om å bli Norges største og mest miljøvennlige havn, og står foran store ubyggingsprosjekter. Totalt har Karmsund Havn en portefølje på ca 70.000 kvm eiendomsmasse, og god infrastruktur som kaier, kraner, landstrøm m.m. som gjør oss til en attraktiv havn å etablere seg i. 

Som vår driftssjef – bygg og anlegg vil du ha overordnet ansvar for den daglige driften av Karmsund Havns eiendommer og infrastruktur. Stillingen innebærer stor grad av kundekontakt, og personalansvar for selskapets driftspersonell. For å lykkes godt i rollen må du forstå og etterleve våre verdier: fremsynt, handlekraftig og inkluderende.

Vi søker en serviceinnstilt person med byggfaglig kompetanse og god teknisk forståelse. Du må være løsnings- og handlingsorientert samtidig som du klarer å håndere flere pågående prosjekter samtidig. Stillingen inngår i teknisk avdeling og du vil være en del av et faglig sterkt team. Nåværende driftssjef skal over i en stilling i datterselskap

ARBEIDSOPPGAVER

 • Ledelse av driftspersonell og daglig driftsansvar for selskapets bygg og anlegg 
 • Identifisere og gjennomføre tiltak som bidrar til lønnsom drift og høy leietakertilfredshet
 • Overordnet drift og tilsyn av driftssystemer som SD-anlegg, ventilasjon, varme og kjøleanlegg
 • Sørge for god planlegging, gjennomføring og oppfølging av vedlikeholdsprosjekter
 • Oppfølging av serviceleverandører og delta i anskaffelser av varer og tjenester
 • Skape gode relasjoner til leietakere, øvrige kunder og leverandører

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

 • Teknisk fagkompetanse og erfaring fra organisering av drift og vedlikehold av bygg
 • Involverende leder som er god til å veilede, støtte, vise retning og ta avgjørelser 
 • Løsningsorientert, selvstendig og god til å etablere gode relasjoner kunder og leverandører
 • Systematisk med god evne til å planlegge, prioritere og sikre effektiv gjennomføring
 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper på norsk
 • Serviceorientert og utviklingsorientert med god evne til å sette rutiner i system

I vurdering av kandidater til stillingen, vil personlig egenskaper bli sterkt vektlagt, og det legges særlig vekt på lederegenskaper og samarbeidsevne. Karmsund Havn er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi tilbyr varierte og interessante oppgaver i et solid selskap i vekst. Arbeidsoppgavene er interessante og utfordrende, og kollegaene er engasjerte. Arbeidsmiljøet er godt, og organisasjonen har en uformell tone preget av godt humør. Vi har moderne kontorlokaler på Risøy. Lønn etter avtale, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

For mer informasjon om stillingen kontakt Tom Monclair Larsen tlf. 98 29 51 41 i Personalhuset. Du kan også kontakte Teknisk direktør Ronny Askeland tlf. 915 19 809 i Karmsund Havn.

SØK HER

Sist oppdatert: 17. januar, 2023