Hopp til sideinnhold

Maritim inspektør/Cruisekoordinator

Karmsund Havn har hatt solid utvikling de siste årene, og har betydelige vekstambisjoner fremover. Som cruisekoordinator vil du samarbeide tett med mange spennende og sentrale aktører i cruisenæringen, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Du vil i denne stillingen følge cruiseanløpene tett, både før, under og etter selve anløpet. Vi ser etter en lagspiller og samtidig en person som evner å ta selvstendig ansvar for egne arbeidsoppgaver. Stillingen er nyopprettet og inngår i maritim avdeling.    

Arbeidsoppgaver

 • Følge opp henvendelser og bookinger
 • Koordinere aktiviteter og logistikk under anløp
 • Koordinere og fakturere tjenesteleveranser og anløp
 • Ha løpende dialog med rederier, agenter, destinasjonsselskap mv.
 • Delta på møter, messer og i andre relevante fora
 • Bistå med andre relevante oppgaver i organisasjonen 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning, fortrinnsvis innen nautiske fag
 • Relevant bakgrunn, gjerne med erfaring fra passasjerhåndtering
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Gode datakunnskaper og med bred erfaring fra Office365  
 • Handlingsorientert og med evne til å arbeide systematisk i en hektisk hverdag
 • Relasjonsbygger og med evne til å arbeide både selvstendig og i team 

Stillingen vil være en viktig bidragsyter til at Karmsund Havn når sin målsetting om å være en av de viktigste havnene i nordsjøbassenget. Arbeidsoppgavene er interessante og utfordrende, og kollegaene er engasjerte. Arbeidsmiljøet er godt, og organisasjonen har en uformell tone preget av mye latter og godt humør. Lønn etter avtale, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med rekrutteringsrådgiver Lina Tørresdal i Personalhuset Search & Selection på tlf. 986 06 892 eller maritim direktør Geirmund Eikje i Karmsund Havn på tlf. 916 74 098.

Søknadsfrist: 19.04.2022

SØK HER

Sist oppdatert: 12. april, 2022

Geirmund Eikje

Stilling: Direktør drift og operasjon