Hopp til sideinnhold

Prosjektleder bygg & anlegg

Karmsund Havn har hatt solid vekst innen sine forretningsområder de siste årene, og har betydelige investeringsplaner fremover. Vi har i dag mer enn 600 mål eiendom, over 70.000m2 bygg og 4 km med kai, og har flere større utbyggingsprosjekter i sikte.

Karmsund Havn har mange spennende prosjekter på gang de neste årene, og ønsker nå å styrke oss ytterligere på prosjektledelse innen bygg og anlegg. Vi ser etter en faglig sterk prosjektleder som kan bidra til god planlegging og gjennomføring av våre bygge- og utviklingsprosjekter, samt ivareta HMS og kvalitet i prosjektene. Stillingen krever at du har god teknisk forståelse, samtidig som du er opptatt av å sikre gjennomføring i henhold til plan. Stillingen vil rapportere til teknisk direktør.

Arbeidsoppgaver

 • Ivareta rollen som prosjekt- og byggeleder fra byggherresiden
 • Gjennomføre prosjekter i samsvar med vedtak, økonomi, avtalte mål og rammevilkår
 • Følge opp eksisterende leverandører og kvalitetssikre leveransen
 • Ta del i kartlegging, estimering og utvikling av nye prosjekter 
 • Sørge for at framdriften går som den skal til enhver tid i pågående prosjekter 
 • Være med på utforming og evaluering av anskaffelser
 • Påse at de økonomiske rammene opprettholdes fra start til slutt
 • Bidra med faglig kunnskap og tyngde internt i selskapet

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning, fortrinnsvis innen bygg og anlegg. Lang relevant erfaring kan kompensere for utdanning.
 • Prosjektledererfaring vil være en fordel, fra alle prosjektfaser
 • Evne til å evaluere tidligere arbeid og se fremtidige forbedringsmuligheter
 • Systematisk og nøyaktig i arbeidsstil, samt god økonomisk forståelse
 • Gode kommunikasjons- og formidlingsevner, skriftlig og muntlig
 • Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert

Vi kan tilby varierte og interessante oppgaver i et solid selskap i vekst. Arbeidsoppgavene er interessante og utfordrende, og kollegaene er engasjerte. Arbeidsmiljøet er godt, og organisasjonen har en uformell tone preget av godt humør. Vi har moderne kontorlokaler på Risøy med flott utsikt. Lønn etter avtale, og gode pensjons- og forsikringsordninger. 

Karmsund Havn er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming og nasjonal eller etnisk bakgrunn. Søknader vil vurderes fortløpende.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Personalhuset Search & Selection Tom Monclair Larsen tlf. 982 95 141 eller Lina Tørresdal tlf. 986 06 892. Ronny Askeland, teknisk direktør i Karmsund Havn, kan også kontaktes på tlf 915 19 809.

Søknadsfrist: 25.04.2022

SØK HER

Sist oppdatert: 26. juni, 2022