Deep Ocean AS

Deep Ocean banner

DeepOcean er en integrert leverandør av sikre og innovative høykvalitetstjenester for subsea-markedet. Selskapet ble etablert i Haugesund i 1999, utgjør en stor del av regionens subsea miljø og har fortsatt hoveddelen av sin operasjonelle aktivitet i Norge. Selskapet er en ledende subsea-entreprenør i Nordsjøen, og har ti kontorer i Norge, Storbritannia, Nederland, Brasil, Mexico og Singapore.

Selskapet har omfattende erfaring, og tilbyr en bredt spekter av subseatjenester inkludert (a) Inspeksjon, vedlikehold, reparasjon og utskiftning (IMR2), (b) Survey og havbunnskartlegging, (c) Subsea installasjon, (d) Sjøbunnsintervensjon, og (e) Fjerning.

DeepOceans sterke tjenestespekter, kombinert med egen flåte av 17 eide og chartrede fartøy og en stor park av spesialutstyr bestående av 36 ROVer, 2 AUVer, 16 trenchere og 3 modulhåndteringssystemer (MHS), 1 geoteknisk borerigg og flere mudre- og gravesystemer gir selskapet mulighet til å tilby kostnadseffektive undervannstjenester med skreddersydde løsninger for å møte kundens behov.

LokasjonBesøks­adresseKontakt­personE-postTelefonMobil
HaugesundKarmsundgt 74Bjørn Staalesenbstaalesen@deepoceangroup.com(+47) 52 70 04 00
Telefon
52 70 04 00
Besøks­adresse
Karmsundgt 74, 5529 Haugesund
Post­adresse
PO Box 2144, 5527 Haugesund
E-post
bstaalesen@deepoceangroup.com
URL
http://deepoceangroup.com

Sist oppdatert: 26. juni, 2015