Kontorlokaler til leie

Erik Enersen - Karmsund Havn

Erik Enersen

Eiendomssjef

T:
+47 52 70 37 68
E-post:
Send e-post til Erik Enersen

Nøkkelinformasjon

Adresse
Ankerbygget - Killingøy, 5523 Haugesund
Ledig areal
536 kvm brutto leieareal 4. etg
Innhold
Nåværende løsning har plass til 24 arbeidsplasser uten ombygging
Parkering
Parkering for bil og sykkel utenfor bygningen
Ovetakelse
Lokalene er ledig omgående
Visning
Etter avtale med eiendomssjef Erik Enersen

Ytterst i Haugesund, like ved innseiling til byen, ligger Killingøy Subsea & Offshorebase. Basen er strategisk viktig for regionens subseamiljø, hvor bransjens ledende selskaper er etablert på området.

Karmsund havn er et interkommunalt selskap med mange ulike oppgaver innen havnedrift og sjøbasert næringsutvikling og har 4. etasjen i Ankerbygget nå ledig for utleie.

På basen har vi i dag leietakere som Equinor, Deep Ocean, Saga Subsea, Olufsen shipservice, Reach Subsea, PRS JV, Otech m.fl og vi håper å finne en solid aktør som kan ha synergi av å etablere seg på Killingøy.

Vi har for utleie en kontoretasje på Killingøy Subsea og Offshore Base. Lokalet fremstår moderne med lyse overflater og store vindusflater. Eiendommen ligger på kaikanten og er et rent kontorbygg.

Teknisk sett holder lokalet høy standard med eget ventilasjonssystem for etasjen og egen temperaturstyring pr kontor. Møterommene og et av kontorene har fullt AV utstyr med et integrert Crestron styringssystem med tilhørende skjermer/ fremviser og lerret av god kvalitet. Utstyret følger leieforholdet. Alle soner har automatisk lysregulering, og alle kontor er møblert.

Lokalet har idag:

14 cellekontor hvor flere kan benyttes til team kontor

2 store møterom

1 stillekontor

2 sosiale soner

Dusj/garderobe i etasjen

Løsningen kan gi 24 arbeidsplasser uten ombygning.

Sykkelparkering under tak utenfor eiendommen

Felles kantine i 1. etg,

Heis

Bygget ligger innenfor områdets ISPS sikring og vil innebære at alle brukerne må få nødvendige godkjenninger og tilganger.

 

Sist oppdatert: 21. februar, 2019