Torfinn Gaupås ansatt som forretningsutvikler i Karmsund Havn

Torfinn Gaupås startet denne uken som forretningsutvikler i Karmsund Havn. Han kommer fra stillingen som daglig leder i KTM Shipping, hvor han har vært ansatt i 15år.

Torfinn vil være en viktig del av Karmsund Havns kommersielle team, hvor han blant annet vil arbeide med å identifisere og bearbeide nye forretningsmuligheter, utarbeide markeds- og forventningsanalyser, og bidra ved markedsaktiviteter i inn- og utland.

Karmsund Havn er svært fornøyde med å ha fått Torfinn med på laget. Han kommer med lang bransjeerfaring, stor logistikkompetanse og betydelig erfaring med utvikling av forretningsmuligheter. Han vil styrke og utfylle Karmsund Havns kommersielle team på en meget god måte.

Torfinn selv uttaler: Karmsund Havn er et spennende selskap, som har hatt en rivende utvikling, og har store planer og visjoner i fortsettelsen. Jeg er veldig glad for denne muligheten, og ser frem til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver, og få brukt min kompetanse på å utvikle nye forretningsmuligheter for Karmsund Havn.

Tilbake

Postet: 7. august, 2019